Treci peste

REDUCERE DE 10% LA PACHETUL CU COLAGEN PEPTIDE

TRANSPORT GRATUIT LA COMENZILE DE PESTE 200 DE LEI
Liste de dorințe Cos
0 articole
Limba / Moneda

Limba

News

Articulații sănătoase cu Colagen Hidrolizat

29 Feb 2024

Colagen hidrolizat sau colagen pentru articulații cunoscut și sub denumirea de peptida de colagen, este un tip de colagen care poate fi absorbit cu ușurință în circulația sanguină atunci când este utilizat ca supliment alimentar.

Colagen - aspecte generale

Colagenul este un tip de proteină. De fapt, este cea mai abundentă proteină structurală de la animale. Acesta este compus în principal din aminoacizii glicină, prolină și hidroxiprolină. Există 28 de tipuri de colagen în organism. Dintre acestea, colagenul tip 1 reprezintă 90% din totalul nivelului de colagen din corp. Colagenul este produs și mentinut de celulele țesutului conjunctiv, numite fibroblaste. Cu toate acestea, în urma îmbătrânirii organismului, colagenul devine fragmentat, funcția fibroblastelor devine afectată, iar producția de colagen se reduce treptat.

Beneficii Colagen Hidrolizat

Colagenul este o proteină care se găsește în organismul tuturor animalelor, inclusiv al oamenilor. În ultimii ani, suplimentele cu colagen hidrolizat au devenit tot mai populare în rândul oamenilor care doresc să-și îmbunătățească aspectul pielii, să-și amelioreze durerile articulare sau să-și îmbunătățească sănătatea oaselor.
Când colagenul este hidrolizat, acesta este descompus în particule mai mici, ușor de procesat. Aceste particule sunt folosite pentru producerea de suplimente care au rolul de a vindeca toate tipurile de țesuturi, cum ar fi pielea sau articulațiile.

Colagen Hidrolizat ONYS Pulbere pentru articulații 250 g

Colagen Hidrolizat ONYS Pulbere pentru articulații provine din colagen de bovine, care este bogat în sulfat de condroitină și sulfat de glucozamină. Acest colagen pentru articulații susține mobilitatea acestora, ajutând la refacerea lichidului sinovial, prin asigurarea nutriției membranei sinoviale și prin stimularea producției naturale de lichid sinovial.

În condiții normale, la nivelul articulațiilor se găsește o cantitate mică de lichid sinovial, îndeajuns pentru a asigura buna funcționare a articulațiilor. Atunci când, însă, nivelul de lichid sinovial scade, apar umflăturile, amorțeala și durerile articulare.

Scăderea lichidului sinovial sau schimbarea vâscozității acestuia conduce la apariția artritei sub toate formele sale, și aici amintim artrita reumatoidă, artrita psoriazică, osteoartrita și guta. Cel mai bun remediu pentru dureri articulare este un supliment alimentar pe bază de colagen, acid hialuronic și antioxidanți, în special vitamina C, iar ONYS COLLAGEN PEPTIDES are toate aceste ingrediente.
Articol precedent
Urmatorul articol
Cineva a cumpărat recent un

Va multumim pentru inregistrare!

Acest email a fost inregistrat deja!

Shop the look

Alege optiune

Vizualizate recent

Editare opțiune
Compara
Produs SKUDescription Colectie Disponibilitate Tip Produs Alte detalii
this is just a warning
Cos Cumparaturi
0 Articole

Inainte sa pleci...

Ai reducere la pachetul cu 3x Collagen Peptides

20% off

Descopera oferta chiar acum

Cumpara acum

Continua Cumparaturile
Recomandat3