Treci peste

REDUCERE DE 15% LA PACHETUL CU COLAGEN PEPTIDE

TRANSPORT GRATUIT LA COMENZILE DE PESTE 200 DE LEI
Liste de dorințe Cos
0 articole
Limba / Moneda

Limba

News

Creșterea imunității în sezonul rece

29 Feb 2024

Este foarte important să avem un sistem imunitar sănătos care să ne protejeze de microbi în fiecare zi. Întradevăr sistemul imunitar este capabil să își poarte singur de grijă, dar uneori acesta mai cedează, motiv pentru care trebuie ajutat.

De ce este important sistemul imunitar?

Principala funcție a sistemului imunitar este de a ne protejeza organismul de bacterii și virusi. Fără acest sistem imunitar, am fi mereu răpuși de boli și infecții. El este capabil să distrugă celulele străine din organism, considerându-le periculoase pentru sănătatea noastră.
Sistemul imunitar ne protejează corpul de viruși, bacterii și de mediul înconjurător (poluare, fum, etc.). În sezonul rece, sistemul imunitar este atacat mai puternic, punându-se asupra lui un stres suplimentar. Așadar este foarte important să ne pregătim corpul pentru sezonul rece, pentru a putea lupta eficient împotriva frigului, umidității și alimentelor sărace în nutrienți.

Cum ne menținem sistemul imunitar sănătos

Din păcate, sezonul rece este o perioadă care pune la încercare sistemul imunitar. Dacă urmăm câțiva pași simpli ar trebui să fie suficient pentru a menține nivelul necesar pentru imunitate. Este important să asigurăm pentru organism un somn suficient, mese echilibrate, hidratare suficientă, exercițiile fizice.

 

Cu toate acestea, pe lângă toate aceste ativități zilnice organismul are nevoie de multe ori de ajutor suplimentar prin intermediul suplimentelor. Quercetina ONYS Antioxidant pentru creșterea imunității 10 g este recomandat pentru creșterea imunității și rezistența organismului.

Quercetina ONYS Antioxidant pentru creșterea imunității 10 g

DIHYDROQUERCETINA este un antioxidant, care s-a dovedit a fi extrem de benefic în a ajuta vitamina C să circule în întreg organismul nostru. Flavonoidele se găsesc în multe plante, dar în cantități mici, cum ar fi: fructe cu coajă lemnoasă, semințe, condimente, citrice, fructe de pădure, ceapă etc. O concentrație mare se găsește în planta numită Sophora Japonica.

Acest supliment are beneficii multiple pentru organism:
• Îmbunătățește semnificativ sistemului imunitar
• Susține un nivel echilibrat al histaminei, reducând semnificativ simptomele diferitelor alergii
• Îmbunătățește sănătatea pereților vaselor sanguine și ale capilarelor, făcându-le mai elastice
• Normalizează nivelul colesterolului și al trigliceridelor în sânge
• Conduce la scăderea tensiunii arteriale
• Reduce riscul producerii infarctului cerebral și cardiac și a accidentelor vasculare etc.

Articol precedent
Urmatorul articol
Cineva a cumpărat recent un

Va multumim pentru inregistrare!

Acest email a fost inregistrat deja!

Shop the look

Alege optiune

Vizualizate recent

Editare opțiune
Compara
Produs SKUDescription Colectie Disponibilitate Tip Produs Alte detalii
this is just a warning