Treci peste

REDUCERE DE 10% LA PACHETUL CU COLAGEN PEPTIDE

TRANSPORT GRATUIT LA COMENZILE DE PESTE 200 DE LEI
Liste de dorințe Cos
0 articole
Limba / Moneda

Limba

News

Nu lasa varicele netratate – Ce pericole pot aparea?

29 Feb 2024
Bolile vasculare periferice formeaza un capitol relativ restrans al patologiei cardiovasculare, departe de a fi lipsit de importanta. Acestea au o frecventa destul de mare, genereaza incapacitatea de munca in proportie deloc neglijabila si ridica probleme de diagnostic, tratament si recuperare. Nu lasa varicele netratate intrucat acestea pot cauza probleme ulterioare.

Ce sunt varicele?

Varicele sau venele varicoase reprezinta manifestarea locala a bolii varicoase - o afectiune generala caracterizata printr-un proces degenerativ al peretelui venos. Fiind una dintre cele mai frecvente boli ale venelor, se caracterizeaza prin dilatarea patologica ireversibila a venelor superficiale subtegumentare.

Varicele netratate - efecte pe viitor

Varicele apar atunci cand sangele se acumuleaza in interiorul unei vene, deteriorand sau largind alte structuri din interiorul vasului de sange umflat. Venele varicoase sunt de cele mai multe ori vizibile, proeminente, apar ca niste fire incurcate la nivelul extremitatilor inferioare.
Varicele pot duce la multe complicatii, daca sunt lasate netratate, iar unele dintre acestea pot fi: Cheaguri de sange, Ulcere de staza venoasa, Decolorarea pielii, Lipodermatoscleroza, Atrofie alba. 

Ignorarea problemelor de tipul varicelor nu este recomandata, pentru ca aceste dilatatii venoase pot duce la ulcere venoase (ulcere varicoase), care au nevoie de luni de zile pentru a se vindeca, sau pot duce la simptome mai putin grave: glezne umflate si deteriorarea pielii.

Tratarea varicelor

Desi venele varicoase pot duce la multe complicatii mai mult sau mai putin grave, vestea buna este ca ele pot fi tratate cu usurinta. Este important, deci, sa apelezi imediat la un medic, care iti va oferi tratamentul corespunzator, pentru a reduce la minimum riscurile asociate cu varicele. In cazul in care suferi de varice sau te lupti cu o alta forma de insuficienta venoasa cronica, cere sfatul unui medic flebolog. Este important ca venele vizibile de pe picioare sa fie verificate de acest medic si, daca este necesar, el iti va prescrie un tratament personalizat, pentru a evita eventualele probleme care pot cauza disconfort, stres si alte neplaceri la nivelul picioarelor.

Gel ONYS Vari pentru inflamatia picioarelor 250 g

Gelul ONYS Vari, cu ingredientele sale preponderant provenite din natura, reduce inflamatia picioarelor si venelor si ajuta procesul de vindecare. Extractul de Aescin, principalul ingredient activ din semintele de castan – un puternic anti-inflamator si un tonic venos foarte bun, proprietati care il recomanda pentru prevenirea si tratarea varicelor, stimuleaza circulatia sangvina si reduce inflamatiile, ajuta la elasticizarea venelor, la stabilizarea si tonifierea sistemului venos. Extractul de frunza de vita de vie rosie – revigoreaza si relaxeaza piciorele obosite si stimuleaza circulatia sanguina.

Articol precedent
Urmatorul articol
Cineva a cumpărat recent un

Va multumim pentru inregistrare!

Acest email a fost inregistrat deja!

Shop the look

Alege optiune

Vizualizate recent

Editare opțiune
Compara
Produs SKUDescription Colectie Disponibilitate Tip Produs Alte detalii
this is just a warning
Cos Cumparaturi
0 Articole

Inainte sa pleci...

Ai reducere la pachetul cu 3x Collagen Peptides

20% off

Descopera oferta chiar acum

Cumpara acum

Continua Cumparaturile
Recomandat3